Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی گاز از نیاز صنعت نفت به تجمیع تجهیزات آزمون نهایی محصولات تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها خبرداد و تاکید کرد: فرآیند بهره‌برداری در صنعت نفت یک روز هم نباید دچار وقفه شود.

به گزارش خبرنگار شانا، حسن منتظر تربتی عصر امروز (چهارشنبه، ۲۷ آذرماه) در آیین پایانی رویداد فناورانه «پترولیوم تیکاف» در محل پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه موضوع فناوری از ابتدای امسال مورد توجه ویژه مهندس زنگنه بوده است، گفت: وزیر نفت از ابتدای امسال به‌طور ویژه برای ایجاد یک اکوسیستم فناوری و نوآوری در وزارت نفت وقت گذاشته و روی این موضوع متمرکز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وزارت نفت مصرف‌کننده‌ای بزرگ برای محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان است، اظهار کرد: اکوسیستم نوآوری و فناوری تنها یک رخداد نیست بلکه فرآیندی است که به حوصله نیاز دارد، با این حال برای دستیابی به نتیجه مطلوب تنگناهایی را هم پیش رو خواهد داشت.

معاون وزیر نفت در امور گاز برای معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری که در این آیین حضور داشت، درباره مشکلات فرآیند اکوسیستم نوآوری و فناوری توضیح داد: چند مشکل در این فرآیند وجود دارد که هر دو قشر مصرف‌کننده و دانش‌بنیان‌ها با آن درگیر هستند، از جمله آنها می‌توان به موضوع تضمین خرید محصولات تولیدی دانش‌بنیان‌ها و توانمندی مالی مورد نیاز اشاره کرد.

تربتی ادامه داد: موضوع مورد توجه در صنعت نفت ارتباط مداوم پایداری صنعت با بهره‌برداری است زیرا منفعت صنعت به‌گونه‌ای است که این جریان حتی یک روز هم دچار وقفه و آسیب شود، به این دلیل که چنانچه اقلام ساخت داخل آسیبی به فرآیند بهره‌برداری صنعت نفت وارد کند، هزینه گرانی به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در زمان تشدید تحریم‌ها علیه ایران، موضوع فناوری و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر مورد تاکید است، یادآور شد: رعایت استاندارد در تولید محصولات مورد نیاز صنعت نفت بسیار مهم است، ما استانداردها و مشخصات فنی را سختگیرانه می‌نویسیم، اما ممکن است باز هم تجهیز آماده شده برای استفاده با ابهام‌هایی روبه‌رو باشد بنابراین در اکوسیستم فناوری و نوآوری باید مرحله‌ای برای آزمایش نهایی تجهیزات و محصولات در نظر گرفته شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: این مرحله نیازمند آمایشی از مجموعه توانمندی‌های تستی داخل کشور حتی از درون دانشگاه‌هاست، همچنین باید کارگاه‌هایی برای آزمون حوزه (فیلد) در نظر گیریم تا از کیفیت اقلام تولیدی اطمینان حاصل کنیم.

به گفته معاون وزیر نفت در امور گاز، بخش زیادی از اقلام مورد نیاز صنعت گاز بومی‌سازی شده است و شرکت ملی گاز ایران موضوع بومی‌سازی تجهیزات را به‌طور جدی پیگیری می‌کند، به گونه‌ای که اکنون تنها تعداد اندکی از اقلام این صنعت بومی‌سازی نشده‌اند.

وی تاکید کرد: باید زمینه را برای یاری رساندن مجموعه کاملی از تجهیزات در آزمون نهایی محصولات بومی‌سازی شده به صنعت نفت فراهم کرد، همچنین با توجه به آنکه امروزه گاز طبیعی ۷۵ درصد از سبد انرژی کشور را به خود اختصاص داده است و جایگاهی ویژه در زندگی مردم دارد، ضرورت دارد شرکت‌های دانش‌بنیان  برای کاهش وابستگی گام‌های مثبتی بردارند تا بتوانیم به سوی ارزش افزوده در صنعت گام برداریم.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۷۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی  زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در نتایج آزمون سراسری را اتفاقی خوب و یکی از راه‌های تحول در نظام آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: سال‌های سال در این راستا تلاش شده ولی ارزشیابی بر مبنای مهارت‌های تست‌زنی و تکنیک قرار گرفته و باعث شده بود برنامه درسی محجور بماند و کلاس درس فراموش شود.

زارعی با اشاره به تاکیدات ریاست جمهوری به افزایش کیفیت آموزشی و اهتمام ویژه دولت نسبت به دستگاه تعلیم و تربیت گفت: ارتقای کیفیت و تقویت مدارس دولتی تکلیف ریاست جمهوری است.

وی در ادامه رویکرد تشویق دانش‌آموزان برای تحصیل در هنرستان‌ها را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی با توجه به ظرفیت‌های صنعتی موجود در این استان می‌تواند در جذب دانش‌آموزان برای تحصیل در هنرستان‌های جوار صنعت موفق عمل کند.

وی گفت:هنرستان‌ها پایه‌ریز اشتغال آینده استان‌ها به شمار می‌آیند و هویت هنرجو برای شغل آینده‌اش با تحصیل در هنرستان ترسیم می‌شود.

 رحمتی استاندار آذربایجان شرقی نیز در ادامه ضمن تبریک هفته معلم با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم به منظور اخذ نتایج رضایت‌بخش در کنکور نسبت به سال‌های گذشته گفت: باید ترتیبی اتخاذ شود تا در جایگاه بهتری از جایگاه کنونی قرار بگیریم و نیازمند برنامه‌ریزی بهتر و تحلیل دقیق آسیب‌شناسانه در این زمینه هستیم.

وی هنرستان‌های جوار صنعت را ظرفیتی بزرگ برای این استان عنوان کرد و گفت: استان ما با بیش از ۵۰۰۰ کارگاه فعال می‌تواند در ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت و جذب دانش آموزان به این هنرستان‌ها نقش موثری را ایفا کند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تعدد انتظارات از دستگاه تعلیم و تربیت است اظهار کرد: باید ارتقای نظام آموزش و پرورش را از دستگاه تعلیم و‌ تربیت طلب کنیم. نظام اداری ، شورا‌ها و فرمانداران باید در حل مشکلات سخت افزاری به آموزش و پرورش کمک کنند مشکلات نرم‌افزاری نیز با عنایت ویژه دولت برطرف می‌شود.

وی گفت:خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در این دولت مانند رتبه‌بندی انجام شده است و امیدواریم در کنار هم و با هم افزایی شاهد تحول در نظام آموزشی باشیم.

سعادتی مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت همکاری و همراهی سایر دستگاه‌ها در برگزاری آزمون‌های نهایی اظهارکرد: مسئولان شهرستانی و استانی باید در کنار آموزش و پرورش باشند و این یک تکلیف ملی است.

وی ادامه داد: آزمون نهایی خرداد ماه اتفاقی بسیار حساس و ملی بوده و نقش بسیار مهمی در سرنوشت دانش‌آموزان دارد مسئولان وزارتی، شهرستانی و استانی امروز باید پای کار باشند.

وی با ارائه آماری از تعداد شرکت کنندگان در آزمون‌های نهایی طی امسال گفت: پیش‌بینی می‌شود ۱۰۹۸۶۳ نفر در آزمون سال ۱۴۰۳ شرکت کنند.

وی گفت:فراگیران آزمون امسال بیش از دو و نیم برابر شده است و ۲۴۲ حوزه اجرای آزمون و ۲۴حوزه تصحیح پیش‌بینی شده و امسال ۷۷ ماده درسی شامل دروس عمومی و تخصصی مشمول آزمون نهایی هستند.

دیگر خبرها

  • توسعه‌ تولید از میدان‌های نفتی با استفاده از ظرفیت دانش بنیان
  • ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان
  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • رویداد صدرا شرایط کار میدانی را برای دانشجویان مهیا می‌کند
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود